– Vi har flyttet til Negardssvingen 2
bildet viser fellesbilde av ansatte Kompass Bygg

– Vi har flyttet til Negardssvingen 2

Kompass Bygg AS har vokst ut av sine gamle lokaler i «Tetenbygget», og flyttet nylig inn i bygget som tidligere blant annet huset Klubben og Næringshagen i Negardssvingen 2, midt i Flisa sentrum.

Det er det nye eiendomsselskapet Negardssvingen Eiendom AS som har kjøpt bygget. Dette selskapet eies av Kompass Bygg AS og Socrates AS med 50 prosent eierbrøk hver.

– Det har vært en travel høst, men flyttingen gikk knirkefritt. Vi var på plass i de nye lokalene i slutten av november, og nå er vi hundre prosent operative, forteller daglig leder Erik Holtet hos Kompass Bygg AS.

 

Alt under samme tak

Kompass Bygg AS har vokst seg stort og mangfoldig i løpet av få år, og det var først og fremst ønsket om å samle alle virksomhetene under samme tak som var foranledningen til flyttingen.

– Vi har vært i dialog med Klubben siden i sommer, og nå er vi veldig fornøyd med at alt er på plass. Her har vi fått større lagerplass, og kontorfasilitetene er utmerket. Dessuten har vi bra med leietakere her i det nye bygget, så dette kommer til å bli bra, sier Holtet.

De som er leietakere i bygget er: Klubben AS, AB Økonomi AS, Familiehjelp AS, Socrates AS og Kompass Bygg AS.

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.