Pressemelding: Kompass Bygg AS og Kompass Bolig AS ser lyst på 2024 med solid ordrereserve og økt arbeidsstyrke
Bildet viser tre menn hos Kompass Bygg

Pressemelding: Kompass Bygg AS og Kompass Bolig AS ser lyst på 2024 med solid ordrereserve og økt arbeidsstyrke

Flisa, 22. desember 2023 – Kompass Bygg AS og Kompass Bolig AS tar en positiv sikt mot det kommende året 2024 med sterke ordrereserver.

I lys av de utfordrende forholdene i 2023 for byggebransjen, har begge selskapene bevist sin styrke ved å jobbe målrettet og sikre seg betydelige prosjekter som legger et solid fundament for fremtiden.

Blant de nøkkelprosjektene som bidrar til de positive ordrereservene for 2024, inkluderer Kompass Bygg AS en totalentreprise for det nye NAV-kontoret på Flisa og ny dyreklinikk på Flisa, oppføringen av en enebolig i Kongsvinger, oppføring av en enebolig på Sander, samt et stort, spennende hytteprosjekt. Kompass Bolig AS har også spennende prosjekter på gang som bidrar til selskapets positive utvikling, med flere boliger under oppføring. Selskapet har nettopp lansert en tiltalende lavblokk med 11 leiligheter på Vålbekken i Våler. Erik Holtet, Eiendomsutvikler i Kompass Bolig AS, kommenterer: «Første informasjonsmøte ble avholdt tidligere denne uken, og vi er begeistret over den positive responsen, med allerede flere interessenter registrert.»

«Vi er glade for å kunngjøre at vi går inn i 2024 med betydelige ordrereserver. Dette understreker vår evne til å tilpasse oss utfordrende markedsforhold og vårt engasjement for å levere kvalitetsarbeid,» uttaler Joakim Rasmussen, daglig leder i Kompass Bygg AS og Kompass Bolig AS.

For å møte etterspørselen og sikre levering av høy kvalitet har Kompass Bygg AS styrket sitt team betydelig. I løpet av den siste måneden har de rekruttert fem dyktige håndverkere og en erfaren byggeleder, som alle vil starte sine oppgaver i første kvartal av 2024. Dette initiativet styrker ikke bare selskapenes kapasitet, men også kompetanse og fagområder, og gir nye muligheter for faglig vekst og utvikling.

Kompass Bygg AS og Kompass Bolig AS ser frem til et produktivt og suksessrikt år, drevet av dedikasjonen til å levere fremragende byggearbeid og styrke sitt omdømme som pålitelige partnere i byggebransjen.

 

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Joakim Rasmussen, daglig leder Kompass Bygg AS/Kompass Bolig AS

E-post: joakim@kompassbygg.no / Telefon: 45481717


Erik Holtet, Eiendomsutvikler/boligkonsulent Kompass Bolig AS

E-post: erik@kompassbolig.no / Telefon: 91691826

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.