Pangstart for Nedre Kjølen Panorama
bildet viser en mann ved et leilighetsbygg

Pangstart for Nedre Kjølen Panorama

Onsdag 14. oktober ble det holdt informasjonsmøte om Nedre Kjølen Panorama, og det nye byggeprosjektet fikk en pangstart. Tre av leilighetene ble solgt samme kveld, og byggearbeidet starter om noen uker.

– Informasjonsmøtet vi hadde på Victoria Hotell onsdag kveld gikk over all forventing. Rundt 20 personer kom, og tre kjøpte bolig allerede der og da, sier en strålende fornøyd initiativtaker Erik Holtet fra Kompass Bygg AS.

Nye moderne funkisboliger med takterrasse og fantastisk utsikt!

Indrefileten på Flisa

Det er ni moderne tomannsboliger som etter planen skal bygges på Nedre Kjølen, på tomta som omtales som indrefileten på Flisa.  Erik Holtet har med på laget de samme intitiativtakerne som bygget Blomsterparken, og han har tro på moderne boliger i funkisstil på Flisa.

– Boligene blir både stilige og funksjonelle. Her er det suveren utsikt mot Lauta og Glomma. Tomta ligger omtrent midt i sentrum på pynten på Nedre Kjølen. Her er det stille og rolig. Beliggenheten er unik og utsikten er praktfull, sier Holtet.

Slik kan det se ut innvendig i boligene på Nedre Kjølen Panorama.

Store boliger

Det er snakk om store og rause boliger som nå skal bygges i Nedre Kjølen Panorama. Byggetrinn I består av 10 romslige boliger med god plass for de aller fleste. Boligene har moderne funkis-stil, og ekstra takhøyde på ca. 2, 7 meter. Boligene i Bygg 2-5 får romslig takterrasse med sol hele døgnet, ifølge Holtet.

– Så lenge det er sol på himmelen er det ingenting som skygger her, smiler initiativtakeren.

Grunnflaten varierer mellom 110 og 149 kvadratmeter, og prisene starter på 3,25 millioner kroner. Erik Holtet opplyser at utbyggingen vil skje etter hvert som boligene blir solgt.

Du kan finne mer informasjon om Nedre Kjølen Panorama ved å klikke her.

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.