Strålende fornøyd med nytt potetlager
bildet viser et potetlager

Strålende fornøyd med nytt potetlager

Da Ole Peder Berggren trengte byggmester til et nytt potetlager i fjor, falt valget på Kompass Bygg AS. Det er potetbonden fra Gjesåsen glad for. Nå står det store, låverøde bygget klart til å ta imot årets potetavling om noen uker.

– Vi hadde litt dårlig tid i fjor høst til å få på plass det nye potetlageret, men Kompass Bygg AS kunne ta på seg arbeidet raskt, og brukte bare et par måneder på å sette opp bygget. De var veldig kjappe. Dessuten var de prisgunstige, og leverte presis i henhold til avtalen. Det er dyktige folk, og alt med det nye potetlageret har gått helt etter boka, forteller Ole Peder Berggren.

300 kvadratmeter

Det er plass til en anselig avling i det nye 300 kvadratmeter store potetlageret på gården på Gjesåsen. Ole Peder Berggren klarer ikke på stående fot å anslå hvor mange tonn det er snakk om, men bygget måler 15 ganger 20 meter, og det bør være mer enn tilstrekkelig ifølge potetbonden.

– Og bygget er naturligvis fullt isolert og utstyrt med både ventilasjonsanlegg og alle andre tekniske installasjoner, forteller Berggren

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.