Nå forhandler vi Hedalm Anebyhus
bildet viser fire menn foran en logovegg

Nå forhandler vi Hedalm Anebyhus

Vi er veldig godt fornøyd med, og svært stolte over å bli forhandler av Hedalm Anebyhus, sier daglig leder Erik Holtet hos Kompass Bygg AS. Nå ser vi frem til å sette opp enda flere av deres flotte boliger i distriktet.

-Hedalm Anebyhus har utviklet og bygd boliger siden 1967 og har et godt rykte og renomme i markedet. Derfor er vi svært stolte over å bli deres forhandler, sier Erik Holtet.

For oss var det naturlig å også samarbeide på ferdighuskonseptet, da vi har samarbeidet med Innlandet Elementfabrikk om levering av veggelementer. Elementfabrikken er også en del av Hedalm Anebyhus.

Nøkkelferdig til fast pris, prosjektboliger eller arkitekttegnede

For oss i Kompass Bygg AS betyr avtalen med Hedalm Anebyhus at vi får en samarbeidspartner som satser stort både på nøkkelferdige boliger til fast pris, prosjektboliger og også arkitekttegnede boliger. Hedalm Anebyhus er store på alle tre områdene. Sammen skal vi jobbe for å gi kundene forutsigbarhet rundt hva husdrømmen vil koste. Det er viktig for de aller fleste.

Nylig utvidet Hedalm Anebyhus utvalget av fastprisboliger fra tre til hele 20 boliger. De tre første lanserte de i 2018 og etterspørselen har vært formidabel. Derfor har de nå lansert hele 20 fastprisboliger. Boligene varierer både i størrelse og arkitektur, og passer godt inn i vårt nedslagsfelt som er hele Innlandet, sier Holtet. Boligene er tegnet med tanke på både sentrale, bynære tomter og på landsbygda.

Siden vi etablerte oss på Flisa i 2018 har vi allerede satt opp flere boliger med elementer fra Innlandet Elementfabrikk. Tilbakemeldingene vi har fått fra kundene så langt er gode, og noe vi gleder oss over.

Akkurat nå jobber vi med å reise en 4-mannbolig på Kjellmyra. Også her bruker vi elementer fra Innlandet Elementfabrikk.  Når vi nå også har inngått forhandleravtaler med Hedalm Anebyhus kommer vi til å dekke et større område – fra Eidskogen i sør til Rendalen og Engerdalen i nord.

Vi har helt fra vi startet Kompass Bygg i 2018 samarbeidet med Innlandet Elementfabrikk om levering av veggelementer. Elementfabrikken har vært en del av Hedalm Anebybus, men ble i 2017 skilt ut som eget selskap.  

Tror på vekst

– Vi ser veldig frem mot å intensivere samarbeidet og tror på sterk vekst med det utvalget av boliger vi nå kan presentere ved å være HA-forhandler.

Vi i Kompass Bygg AS utfører alt innen betong og forskaling, rehabilitering og tilbygg, våtrom, nye eneboliger og flermannsboliger, næringsbygg, offentlige bygg, fritidsboliger og landbruksbygg.

I Kompass Bygg AS er vi i dag 15 ansatte, herav 3 lærlinger. Kompetansen er høy blant de ansatte og mange har lang erfaring i bransjen. Vi satser mye på rekruttering internt i samarbeid med valgt lærling organisasjon.

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.