Nye lokaler for HS Media AS
bildet viser kontorlokale

Nye lokaler for HS Media AS

– Vi var ganske presise på hva det var vi ønsket, og resultatet ble enda bedre enn vi hadde forventet, sier en svært fornøyd daglig leder Tor Arne Sandholt i HS Media AS, som nylig kunne flytte inn i splitter nye og funksjonelle kontorlokaler i Kirkenær.

– Det er veldig stas å få åpnet de nye lokalene våre. Utvidelsen er på 250 kvadratmeter, og vi får 18 nye kontorplasser. Tidligere måtte vi ta i bruk møterom og alle ledige rom for at de 25 selgerne skulle få plass, sa Tor Arne Sandholt til avisa iSolør da HS Media AS kunne flytte inn i de nye lokalene rett før St. Hans.

Kompass Bygg har hatt ansvaret for oppgraderingen av lokalene til HS Media på Kirkenær

 

Nye flotte cellekontorer ble etablert hos HS Media på Kirkenær.

Målet er å vokse videre

Det var Kompass Bygg AS som fikk oppgaven med å bygge de nye 250 kvadratmeterne til HS Media AS, og arbeidet startet opp rett før jul i fjor.

– Målet vårt er å vokse videre. Vi er 25 ansatte i dag, og med de nye lokalene har vi plass til mellom 35 og 40. Det håper vi å fylle med tid og stunder.

Det har gått som en drøm. Vi valgte å bygge cellekontorer til hver av våre ansatte. Det har ikke bare med den pågående pandemien å gjøre, men forskning har vist at denne typen kontorløsning resulterer i mindre sykefravær. Men alle kontorene har glassfasader som kan åpnes og lukkes, så vi kan styre dette selv etter behov, forteller Sandholt, som forteller at HS Media AS får stadig mer å gjøre.

Kompass Bygg har hatt ansvaret for oppgraderingen av lokalene til HS Media på Kirkenær

 

HS Media har flotte lokaler.

Utvider gjerne en gang til

Det er NAF Gårdene som eier Gruetorget på Kirkenær der HS Media holder til, og gårdeieren har ikke noe imot den raske veksten til leietakeren. Helge Sætre, som har vært prosjektleder for utbyggingen hos NAF Gårdene, fortalte til iSolør at han gjerne utvider lokalene en gang til.

– I prinsippet er det mulig etter reguleringsplanen å bygge på Gruetorget i høyden. Det er bare fantasien som legger begrensinger for hva man kan gjøre. 

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.