Den beste belønningen er fornøyde kunder
bildet viser to menn

Den beste belønningen er fornøyde kunder

– Den beste belønningen er fornøyde kunder. Det er viktigere enn penger og alt det andre, sier flislegger Radek Miketa, som begynte hos Kompass Bygg AS 1. oktober i år.

– Jeg har egentlig ikke tid til å snakke nå. Jeg driver og smører membran på et bad på en enebolig på Flisa som jeg må bli ferdig med, sier den blide flisleggeren Radek Miketa.

– Kan jeg ringe tilbake om en halv time?

 

Vokste opp i Tsjekkia

Det var tilfeldigheter og «Guds uransakelige veier» som førte Radek Miketa og hans unge kone Miroslava til Solør for snart 16 år siden. Han er født og oppvokst i Ostrava i det nordøstre hjørnet av Tsjekkia. Der gikk han både videregående og skaffet seg murerutdanning før han og familien satte kursen nordover. Våtromssertifikat skaffet han seg i Norge. Oppveksten i nærheten av den polske grensa kommer godt med, for han kan snakke polsk og gjøre seg forstått på både tysk og engelsk.

– Og norsk, selvsagt, sier han og ler.

– Jeg synes det er viktig med språk for da er det lettere å kommunisere med både kunder og de jeg jobber sammen med. Det er mange forskjellige språk og nasjonaliteter blant folk i området her.

Språkkunnskapene kommer godt med på fritiden også, for Radek og Miroslava har to særdeles aktive gutter som driver med både skiskyting, fotball, sykling og slalom. Trommer spiller de også. Og gitar.

– Jeg har ikke fritidsproblemer, nei, ler Radek.

 

Ingen baderom er like

Radek Mitek elsker å jobbe med flislegging, og han har hatt nok å henge fingrene i etter at han begynte hos Kompass Bygg AS.

– Det er hele prosessen. Det kan være både tungt og vanskelig, men det er også veldig kreativt. Jeg liker kontakten med kunden, å finne ut hva vedkommende ønsker og hvordan de vil ha det. Jeg liker å ha ansvaret for at det blir fint, at det blir akkurat slik kunden har bedt om. Ingen baderom er like, og den beste belønningen jeg kan få er at kunden er fornøyd, sier Miketa, og forteller at det beste er å søke råd hos fagfolk på forhånd.

– Det er mye som skal planlegges før vi kan begynne å legge fliser. Ting som størrelse, fall og mye annet er med på å bestemme hva du kan benytte. Stikk innom om snakk med folkene i utstillingen vår. Der er det massevis av flotte fliser, og du kan få vite hvilke muligheter som finnes til baderommet ditt.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat.

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.