24 nye bordplasser på Folkets Steakhouse
bildet viser vinduer på retaurant sett utenifra

24 nye bordplasser på Folkets Steakhouse

Emir Dogan er en både glad, lykkelig og takknemlig mann for tiden. Innehaveren av populære Folkets Steakhouse på Flisa har nemlig fått et nytt, flott tilbygg. Det er Kompass Bygg AS som har stått for bygningsarbeidet, og innehaveren er full av lovord om både arbeidet og resultatet.

– Det har blitt så fint. Jeg er veldig fornøyd, og det er kundene mine også. Det er mange som ber spesielt om å få reservert et bord i den nye avdelingen. Jeg har bare positivt å si om dette, og jeg er veldig takknemlig, både overfor Åsnes kommune, som eier bygget, og Kompass Bygg AS, som har gjort en veldig flott jobb her, mener Emir Dogan.

bildet viser bord på restaurant
Lokalene til Folkets Steakhouse er elegante og flotte.

Plass til enda flere

Ifølge VisitKongsvingerregionen har Folkets Steakhouse på Flisa «servert velsmakende mat siden 2015, og ligger i samme bygg som Rådhuskinoen». Denne «rause restauranten … kan by på mange gode og generøse retter». 

Og med det nye tilbygget får Emir Dogan plass til enda flere gjester.

– Før hadde vi plass til omtrent 60 gjester når det ikke var koranarestriksjoner. Nå kan vi ta imot 24 til. Det er formidabelt, stråler Dogan.

– Vi fyller hver helg, og vi har godt med besøk i ukedagene, også. Spesielt på fredager og lørdager kan det lønne seg å reservere bord i god tid.

bildet viser vinduer på retaurant sett utenifra
Kompass Bygg har stått for tilbygget for Folkets Steakhouse

Alt på stell

Arbeidet med det nye tilbygget startet opp i månedsskiftet november/desember i fjor, og ble fullført akkurat i tide til den store begivenheten, Solørmart´n. Emir Dogan forteller at han hadde tett dialog med Kompass Bygg AS under hele byggeprosessen, og at restauranten kunne holde åpent nesten hele tiden.

Vi visste på forhånd at vi måtte stenge i to uker fordi de skulle bytte ut vinduene og rive en vegg. Ettersom flere av oss har vært borte i slike ting før, så var det ingen som trodde at det skulle holde med to uker, men til vår store overraskelse, så klarte de det. Det viste seg at folkene i Kompass Bygg hadde alt på stell.

bildet viser bord på restaurant
Hos Folkets Steakhouse får du god mat i hyggelige omgivelser.

Del dette innlegget

Har du spørsmål ?
Ta kontakt med oss om du går med byggeplaner.
Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra byggesøknad til ferdig bygg.